Reviews van klanten

 

Rating: 5 sterren
2 stemmen

"De combinatie van kleur en meubels hadden we zelf nooit kunnen verzinnen. Erg blij dat we AAF hebben ingeschakeld en dat ze onze wensen heeft waargemaakt."

 

"Wij van Massehuis hebben vorig jaar met hulp en de inzet van Aafke Heinen ( AAF dus..) onze showroom en kantine compleet laten restylen. Het resultaat mag er zijn en de reacties van onze klanten zijn erg leuk!"

 

"AAF heeft ons vaak geholpen met advies van kleur, meubels en badkamer. En hoe wij het beste ons interieur met behoud van eigen meubels in de woonkamer konden neerzetten. Het staat veel gezelliger, mooier en ruimer. Super blij altijd met haar advies!"

 

"Enige tijd geleden verbouwden we de slaapkamer van onze oudste dochter. Had er zelf een mooi idee over... Maar wat waren we blij met AAF die kwam kijken en haar mening gaf en ideeën deelde! We kregen nog dezelfde dag een mooi kleuren pallet met al haar ideeën gebundeld. Het is prachtig geworden!"

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Martine
een jaar geleden

Aaf heeft ons met de woonkamer geholpen....
Erg fijn en mooie ideeën...
Wat wij ook heel fijn vonden was dat zelfs na het plan presenteren je haar altijd kon bellen /appe voor alle vragen.
Regelmatig kwam ze langs om weer wat uit te leggen. Echt top........

Fam Stortelder
2 jaar geleden

Kleuradvies,

Wij hebben een kleuradvies gehad van Aafke, geruimde keuze uit kleurstalen, meteen perfecte kleuren gevonden. het straalt zoveel rust en luxe uit in ons huis, wij zijn echt zeer tevreden. de verf is van goede kwaliteit en afneembaar elke dag genieten wij opnieuw van de rust en kleurtinten in ons huis.

Ingrid
2 jaar geleden

We hebben AAF er bij hebben gehaald om onze woonkamer te restylen ( dit na enthousiaste reacties van vrienden waar AAF ook een advies had gegeven) zij kwam met ideeën waar we zelf nooit aan gedacht hebben. Ik miste de knus- en gezelligheid in onze woonkamer, door AAF's kleur en stylingsadvies is onze woonkamer een fijne knus en gezellig ruimte geworden , zo blij mee! Het was fijn om samen te werken met de creatieve en altijd enthousiaste AAF

Wil je zelf een review plaatsen, laat dan hierboven een berichtje achter.