Even voorstellen.

 
Het gezicht achter AAF Interieuradvies & Styling. Mijn naam is Aafke Heinen en al bijna mijn hele leven woonachtig is het prachtige stadje Bredevoort. Al zolang ik me kan herinneren ben ik bezig met styling. Als klein meisje vond ik het geweldig om een ruimte mooier te maken, de indeling daarvan te bepalen, te werken met verschillende kleuren. Elk jaargetijde paste ik mijn eigen kamer aan. Op vakantie zocht ik de mooiste accessoires uit. Ik wilde creëren wat niemand heeft, iets unieks neerzetten. 
 
Ik kan mij eigenlijk niet anders herinneren dan dat vrienden en familie mij om advies vroegen bij de styling of inrichting van hun huis. Het was normaal om Aafke even te vragen. En zo zag ik dat ook. Ik ben opgegroeid in een ondernemers gezin. Mijn ouders hadden een tuincentrum, waarin ik natuurlijk het meeste op de sfeer afdeling te vinden was. Ideeën opdoen en sfeer proeven, als er daar iets veranderde moest ik gewoon weer even komen kijken. Met kerst maakte ik samen met mijn moeder elk jaar weer een andere kerstcreatie in huis. Als ik erop uit ging met vrienden of familie moest ik standaard alle woonboetiekjes langs. Vaak tot ergernis van de mensen die mee waren. Maar wauw wat doe ik daar nog steeds veel inspiratie mee op!
 
Nadat ik eerst in de horeca werkte ben ik gaan werken in de Beautybranche. In de 15 jaar dat ik daar werkzaam was voelde ik me in de visagie het meest thuis. Het luisteren naar de klant en er zo achter komen wat iemand zijn wens is en dat vertalen naar een prachtige make-up wat helemaal passend is voor diegene die op je stoel zit, daar haalde ik zoveel voldoening uit. Ook kon ik in mijn werk ook mijn interieurpassie laten zien. Merchandise van het bedrijf en het etaleren van de etalage. Tot een goede routing bedenken waarin de koopkracht het beste is.  
 
Na mijn laatste zwangerschap ( inmiddels heb ik 3 prachtige kinderen) heb ik de tijd genomen voor de kinderen, en moest natuurlijk ons eigen interieur eraan geloven. Steeds verzon ik weer een ander project in huis of een nieuwe kleur op de wanden. Ik heb genoten van de tijd bij de kinderen, maar ik kwam er ook achter dat de liefde om bezig te zijn met het interieur niet alleen maar een hobby kon zijn maar dat ik daarvan mijn werk zou kunnen maken. Steeds vaker kreeg ik de opdracht om eens mee te kijken met een kleur advies of te helpen bij een nieuwe interieur keuze. En dan de vraag waarom ik niet voor mezelf begon. Toen ik het compliment kreeg ik dat je creativiteit niet kan leren maar dat je dat gewoon in je hebt. Dacht ik ja het is al lang niet meer voor de lol alleen, maar besloot ik van mijn jarenlange passie mijn werk te maken. 

 

En zo begon ik in januari 2021 aan mijn droom en begon ik met mijn eigen onderneming, AAF Interieuradvies. Inmiddels heb ik al vele klanten mogen helpen met hun interieurwens en is er tevens in april 2024 een conceptstore bijgekomen. Een plek waar je naast interieuradvies ook terecht kunt voor verf van LAB PAINT, raambekleding van Linnengordijn, vloeren, unieke woonaccessoires en bijzondere handgemaakte serviezen.

 

Door een vrijblijvend persoonlijk gesprek hoop ik erachter te komen wat jou droom is. Wat je woonwensen zijn en waarmee in jou zou kunnen helpen. Een interieur gaat om gevoel, iets unieks maken wat bij jou past. Iedereen heeft een verhaal. En dat verhaal hoop ik samen met jou te vertalen naar een prachtig interieur.

 

Wil jij dat ook? Dat je in je woning staat en denkt, ja dat ben ik. Dit past bij mij! Een gevoel van thuiskomen omdat de woning jouw verhaal uitstraalt.

Stuur me dan een berichtje of kom langs in de Conceptstore en ik denk graag met jouw dromen mee!

 
Lieve groet,
Aafke