Project woonkamer Lievelde

De meubels en kachel waren besteld, alleen hadden Marc en Ingrid nog enig hulp nodig met kleur kiezen, de aankleding en het gezellig maken in hun woonkamer. Bij onze eerste kennismaking vertelde Ingrid dat het belangrijk voor haar was dat ze kon genieten van het mooie uitzicht en dat iedereen in huis een eigen plekje zou hebben. Het liefst wel met een landelijk tintje.

Na onze intake ben ik aan de slag gegaan en heb ik de indeling van de woonkamer helemaal omgegooid. Hierdoor zijn er meerdere gezellige hoekjes ontstaan. Lichte kleuren, een prachtig structuur behang en een speelse tegel achter de kachel zorgen nu voor en rustige uitstraling. Het vele stof van de vorige gordijnen waardoor de kamer een stuk kleiner leek, hebben plaatsgemaakt voor een licht vouwgordijn. Bij de deuren hebben we de oude deurklinken vervangen door stoere zwart metalen deurklinken.

Om het plaatje helemaal compleet te maken ben ik voor Marc en Ingrid ook nog op pad gegaan voor de mooist passende accessoires en planten.