Wellmark

Met onze tijdloze collectie luxe en duurzame body & home producten doen we jou drie beloftes.

  1. Genieten van een luxe en stijlvolle accessoire in jouw interieur, die dagelijks zorgt voor een lach
  2. Genieten van dat relax moment voor jezelf, klein of groot
  3. Genieten van het feit dat je iets goeds doet voor de wereld en de mensen in een sociale werkomgeving.

Wat dit betekent? Dat jij met onze producten niet alleen een prachtige accessoire voor in jouw interieur aanschaft, maar ook met een gerust hart kunt genieten van dat momentje voor jezelf. Je hebt namelijk een duurzame én sociale keuze gemaakt. Beter voor jou en beter voor de wereld!

SOCIALE WERKPLAATSEN

De productie van onze producten vindt plaats in een sociale werkomgeving. In deze werkplaatsen werken gemotiveerde mensen die extra hulp nodig hebben met hun werk en inkomen. In een sociale werkomgeving krijgen zij de kans om werk uit te voeren dat past bij hun mogelijkheden.

Het resultaat hiervan is dat de werknemers nieuwe vaardigheden leren in een sociale werkomgeving en ook een sociaal netwerk opbouwen.

INGREDIËNTEN

Onze ingrediënten en geuren zijn met uiterste zorg uitgezocht en gecombineerd. Daarin is het leidend dat onze producten altijd voor een luxe ervaring zorgen, een lach toveren op je gezicht, je tot rust laten komen, maar ook goed zijn voor jouw lichaam en de wereld. Onze producten zijn daarom ook vegan, troepvrij en bevatten geen microplastic, palmolie, SLS, SLES en parabenen.